Menu
6-gangen Luxe Michelin lunch
€ 149,-
Wilt u alleen het allerbeste en een avondje volledig uitpakken? Dat kan tijdens Dining with the Stars met dit exclusieve luxe menu.
Restaurant Vrijmoed** serveert een uniek 6-gangen Luxe Michelin lunch aan slechts € 149,-. Het 6-gangen Luxe Michelin lunch is zeer beperkt beschikbaar, dus boek snel een sterrentafel.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
5-gangen Michelin lunch
€ 129,-
Bij restaurant Vrijmoed** kunt u tijdens Dining with the Stars op het allerhoogste niveau genieten van een unieke gastronomische 5-gangen Michelin lunch.
Als trotse bezitter van 2 Michelinsterren behoort restaurant Vrijmoed** tot de beste restaurants van België. Laat u culinair verwennen tijdens deze 5-gangen Michelin lunch aan slechts € 129,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 99,-
Bij restaurant Vrijmoed** kunt u tijdens Dining with the Stars op het allerhoogste niveau genieten van een unieke gastronomische 4-gangen Michelin lunch.
Als trotse bezitter van 2 Michelinsterren behoort restaurant Vrijmoed** tot de beste restaurants van België. Laat u culinair verwennen tijdens deze 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 99,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 228 mensen zeggen over Vrijmoed**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top
een absolute topper zowel in het bord als in de vlotte en feilloze, attente bediening. Het oog van de meester weet de juiste, kwalitatieve ingrediënten samen te selecteren. Het hand van de meester brengt ze samen in creaties waar verrassende combinaties de zintuigen prikkelen.
Enkele highlights. Het hoeft daarom n...
een absolute topper zowel in het bord als in de vlotte en feilloze, attente bediening. Het oog van de meester weet de juiste, kwalitatieve ingrediënten samen te selecteren. Het hand van de meester brengt ze samen in creaties waar verrassende combinaties de zintuigen prikkelen.
Enkele highlights. Het hoeft daarom niet moeilijk te zijn toont de amuse van watermeloen met sesam. Het hoeft geen vlees toont de sla van tuinboontjes met een quenelle van vermouth. Wij nemen anders nooit kaas bij zo'n menu, maar de Schotse schimmelkaas met 70% chocolade en geconfijte druifjes ... of roomijs van stilton met chutney en hazelnoot... die kans lieten we niet voorbij gaan. En wat hebben we genoten. Ook alle andere gerechten waren culinaire voltreffers. Een derde ster lijkt dra in zicht.
Frisse, gebalanceerde en heerlijke smaken in combinatie met een top service door vriendelijk personeel
Parfait du début à la fin
Wij hebben fantastisch gegeten! Een ware smaakbom ! Elk gerechtje was een ontdekking, alsook kwa presentatie! Af van begin tot eind! Aangepaste wijnen ook van goede kwaliteit! TOPervaring!
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Vrijmoed**
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
In restaurant Vrijmoed** heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!
Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en gasten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt.