Vrijmoed**

Belgisch, Frans, Modern
9,5 (207 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Michelin lunch € 99,-

Vrijmoed**

Belgisch, Frans, Modern
9,5 (207 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Michelin lunch € 99,-

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 99,-

Bij restaurant Vrijmoed** kunt u tijdens Dining with the Stars op het allerhoogste niveau genieten van een unieke gastronomische 4-gangen Michelin lunch.

Als trotse bezitter van 2 Michelinsterren behoort restaurant Vrijmoed** tot de beste restaurants van België. Laat u culinair verwennen tijdens deze 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 99,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
5-gangen Michelin lunch
€ 119,-

Bij restaurant Vrijmoed** kunt u tijdens Dining with the Stars op het allerhoogste niveau genieten van een unieke gastronomische 5-gangen Michelin lunch.

Als trotse bezitter van 2 Michelinsterren behoort restaurant Vrijmoed** tot de beste restaurants van België. Laat u culinair verwennen tijdens deze 5-gangen Michelin lunch aan slechts € 119,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 207 mensen zeggen over Vrijmoed**

9.5 Gebaseerd op 207 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima beleving"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Prima beleving met goede prijs/kwaliteit verhouding. In het begin was het tempo van de service wat aan de snelle kant maar op ons aangeven werd daarmee rekening gehouden.

Yves Seynaeve op Gister
Geverifiëerd

"10/10 en liever nog 11/10 "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Af en toe een lunch hier, ik kan eraan wennen

bernadette Rossel op 22 september 2023
Geverifiëerd

"Prima"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor herhaling vatbaar

Annemarie Platteeuw op 22 september 2023
Geverifiëerd

"Een uitstekende culinaire reis van hoog niveau !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een heerlijke locatie met sfeer en uitzonderlijke service (het hele team : humorvol & attent, steeds met parate kennis) - het menu was een culinaire reis met een bom aan smaken - niet te beschrijven TOP => één raad : zelf gaan proeven ! Een echte aanrader ! Met Dank aan het hele team voor en achter de schermen : prachtig georchestreerd door Michael Vrijmoed !

Jacky Vandenberghe op 21 september 2023
Geverifiëerd

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Steeds grote klasse. Vriendelijke en geen snobistische bediening. Prachtig!

Michel Van de Vreken op 21 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vrijmoed**

Keuken: Belgisch, Frans, Modern

In restaurant Vrijmoed** heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!

Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en gasten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden