Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 72,50
Restaurant Bouffard is trotse bezitter van 13,5Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Bouffard een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 72,50. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,-
Restaurant Bouffard behoort met hun 13,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch .
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Bouffard aan slechts € 59,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 711 mensen zeggen over Bouffard
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor de tweede keer aanwezig en het was alweer genieten van begin tot eind!
Zeer aangename verwelkoming en gastheer om U tegen te zeggen!
Lekker en voldoende eten, heel fijne bedizning. Op het einde kwam de chef kok langs, dat konden we ten zeerste appreciëren.
Hebben er echt van genoten
fantastische avond, uitstekende bediening en super lekker gegeten in een zeer aangename sfeer.
Wachten bij ontvangst, niemand of te laat bij verlaten resto. Geen kok aan tafel. Voor 13,5 GM kan dit beter vinden wij. Het eten was wel lekker.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Mol e.o.
Over Bouffard
Restaurant Bouffard in Mol wordt gerund door maître Han Gheys en chef-kok Thomas Dockx. Bij Bouffard hechten ze veel waarde aan oprechte en pure smaken die algemeen toegankelijk zijn. Het interieur van Bouffard is fleurig, de goudtinten bij binnekomst zeggen al genoeg. Moderne kunst en schilderijen zorgen voor een hedendaagse sfeer met Parijse allures. Op de menukaart zijn vooral veel Franse klassiekers te vinden. De kaart bevat ook enkele marktsuggesties die per seizoen verschillen. De gerechten van Bouffard barsten van kwaliteit en versheid. Met de charismatische service en mooie inrichting zal een etentje bij Bouffard zeker nooit teleurstellen. Kom je ook genieten bij Bouffard?