Bistro Cuisine Kwizien

Belgisch | Menu

3-gangen Gault&Millau lunch incl. glaasje aperitief € 50,-

Bistro Cuisine Kwizien

Belgisch | Menu

3-gangen Gault&Millau lunch incl. glaasje aperitief € 50,-

Menu
3-gangen Gault&Millau lunch incl. glaasje aperitief
€ 50,-

Restaurant Bistro Cuisine Kwizien behoort met hun 13 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch incl. glaasje aperitief.

Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Bistro Cuisine Kwizien aan slechts € 50,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Gault&Millau diner incl. glaasje aperitief + amuses
€ 67,-

Restaurant Bistro Cuisine Kwizien is trotse bezitter van 13 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.

Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Bistro Cuisine Kwizien een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner incl. glaasje aperitief + amuses aan slechts € 67,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Zwevezele e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistro Cuisine Kwizien

Keuken: Belgisch

Bistro Cuisine Kwizien in Zwevezele staat voor ultiem genieten in huiselijke sfeer. Het pittoreske dorpje is gelegen in het hart van de Belgische landbouw en dus beschikt de Kwizien over talloze lokale ingrediënten voor de fenomenale gerechten. Chef Steven selecteert zorgvuldig de producten bij bekende boeren uit de omgeving, zo beschikt de Kwizien over lokale bieren. Daarom kunt u bij de Kwizien spreken van streekgebonden gastronomie en lekker genieten van eigen streek. Tast toe en proef zelf wat de omgeving te bieden heeft in een culinair jasje!

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Zwevezele e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden