Knife fork icon red

De Kelle

€ 52,50

5-gangen Gault&Millau diner

De Kelle

8,3 (1 review)

5-gangen Gault&Millau diner € 52,50

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 52,50

Restaurant De Kelle is trotse bezitter van 14 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.

Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert De Kelle een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 52,50. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 42,50

Restaurant De Kelle behoort met hun 14 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag merken waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.

Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant De Kelle aan slechts € 42,50.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat mensen zeggen over De Kelle

8.3
(1 review)
Eten
10.0
Service
7.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten!"
8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

Een zeer aangenaam ontvangst met heerlijk eten.
Zuivere en heerlijke smaken en goede bijpassende wijnen.
Mijn moeder en ik komen hier zeker terug!

Govert op 17 februari 2020

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Koksijde e.o.

Zeelaan 265 8670 Koksijde

Over De Kelle

Kelle is een geul of diepte tussen twee zandplaten op het strand m.a.w. een klein zeetje waar garnalen geschept worden. Het ‘kleine zeetje' is een thuishaven geworden, voor eenieder die houdt van al het lekkere dat uit onze Noordzee komt.

Chef Thierry Cornelis, geboren en getogen Koksijdenaar, kind van de zee, tevens leraar aan de hotelschool "Ter Duinen" in Koksijde en zijn echtgenote Tjörven Ghysdael zijn uw gastheer en gastvrouw in het kleine zeetje. Vertrekkend vanuit een klassieke basis speelt de chef creatief in op de gang van het jaar, met extra zonnige en zuiderse toetsen in de zomer, tot anders met eigen verse regionale seizoensproducten in de winter.

De Kelle serveert 3 verschillende, seizoengebonden menu's, die met veel zorg en liefde worden bereid.
Het restaurant beschikt ook over een prachtige stukje Provence in het centrum van Koksijde. Tafelen op een zonovergoten terras, temidden de bloemenpraal, heerlijk onder de druivelaar en rozelaar, het spelend water horen en aanschouwen. Gewoon eventjes de kraaknette keuken doorwandelen.

GaultMillau selecteerde dit terras als één van de mooiste in de Benelux.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Koksijde e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden