Knife fork icon red

Tablàvins

€ 52,50

5-gangen Gault&Millau diner

Tablàvins

8,6 (56 reviews)
93%

5-gangen Gault&Millau diner € 52,50

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 52,50

Restaurant Tablàvins is trotse bezitter van 13.5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.

Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Tablàvins een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 52,50. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 42,50

Restaurant Tablàvins behoort met hun 13.5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag merken waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.

Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Tablàvins aan slechts € 42,50.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 56 mensen zeggen over Tablàvins

8.6 Gebasseerd op 56 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

is meer een brasserie,eten was niet speciaal,kunnen we ook,spinazie blad was zo groot en taai dat ik me bijna verslikte.
niet om terug te gaan.sorry

verly op Vandaag
Geverifiëerd

"Un nom justifié"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

très bon repas, accueil chaleureux, carte de vins extraordinaire.

Jean-Luc COLLETTE op 09 oktober 2021
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Gezellig ingericht restaurant en vriendelijke ontvangst en bediening. Heel lekker gegeten. Elk gerecht was een smaakontdekking. Top wijnkaart waarop naast de duurdere wijnen ook enkele, toch ook lekkere wijnen van 50€, begeleid met kennis van zaken door de patron, sommelier.

Toon op 06 oktober 2021
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Heel lekkere en mooie combinaties. Vriendelijke bediening . Heel ruime wijnkeuze en goede begeleiding bij de keuze van de wijn.

Thierry Libbrecht op 02 oktober 2021
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Onze verwachtingen lagen hoog voor een klasse restaurant met die prijzen. Het interieur voelde niet gezellig en de tafels heel kaal. De bediening was vriendelijk maar zeer snel. Te commercieel vonden we. Het eten was niet slecht maar kon zeker geen vergelijking aan met soortgelijke restaurants. Dus voor ons in totaal gematigd middelmatig

Jo op 01 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Knokke-Heist e.o.

Zwaluwenlaan 12 8300 Knokke-Heist

Over Tablàvins

Keuken: Europees, Belgisch, Frans

Het befaamde Knokse restaurant Jardin verandert begin 2019 van naam en krijgt een nieuw team aan het roer. Na 24 jaar laten chef Christophe Van den Berghe en gastvrouw Evy Robbyns het restaurant en keukenteam over aan hun sommelier Geoffrey Adam en zijn echtgenote Pamela Dewitte, die samen reeds meer dan twaalf jaar voor hen werken. Zelf blijven Christophe en Evy actief in hun brasserie Café de Paris, eveneens in Knokke.Restaurant Jardin kende net als vele andere zaken aan onze kust een topjaar. Stoppen op een hoogtepunt en de zaak overlaten in de best denkbare handen? Daar hadden Christophe Van den Berghe en Evy Robbyns begin dit jaar niet bij stil gestaan. Wie hen dat had voorspeld, zouden ze wellicht een beetje gek hebben verklaard. Maar zie, begin 2019 is het zover. “Onze sommelier Geoffrey Adam en zijn vrouw Pamela Dewitte, vertelden ons tijdens de zomer dat ze er stiekem van dromen om ooit een eigen zaak te starten,” aldus chef Christophe Van den Berghe. “Voor ons kwam dit eerst als een verrassing, maar achteraf gezien leek het normaal gezien hun gedrevenheid en professionalisme. Zelf zijn we van plan ons meer te concentreren op onze brasserie Café de Paris zodat we Geoffrey en Pamela de kans kunnen geven om de zaak zelf in handen te nemen.”

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Knokke-Heist e.o.

Partners

Medium bf15ead52a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden