Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 69,-
Restaurant GOESEPITTE 43 behoort met hun 14 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 3-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant GOESEPITTE 43 aan slechts € 69,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Gault&Millau diner
€ 69,-
Restaurant GOESEPITTE 43 is trotse bezitter van 14 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert GOESEPITTE 43 een fantastisch 3-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 69,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat mensen zeggen over GOESEPITTE 43
Het was supergezellig en lekker
Een prachtige avond, in een fijn kader met lekker eten
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Brugge e.o.
Over GOESEPITTE 43
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
Bij Goesepitte43 draait alles om genieten in een ontspannen sfeer. Dit restaurant, waar chef Jan Supply zijn visie in een geheel eigen concept tot leven brengt, biedt een menu met vlees, vis en gevogelte, maar met een creatieve twist voor de groenten. De Mibrasa, een houtskooloven die de natuurlijke aroma's van de ingrediënten benadrukt, is een blikvanger in de keuken. Dit zorgt voor een unieke smaakervaring die je niet moet missen. Uiteraard vind je op de kaart ook gerechten die op andere manieren worden bereid, zodat je een variëteit aan smaken kunt ontdekken.
De zaalbediening wordt verzorgd door de enthousiaste Yentl Versyp, die zijn ervaring heeft opgedaan bij gerenommeerde restaurants zoals De Karmeliet en Zet’joe. Met zijn glimlach en deskundigheid zorgt hij voor een warme ontvangst en een fijne eetervaring. Bij Goesepitte43 streven we naar bistronomie voor iedereen: geen bistro of gastronomisch restaurant, maar een eigentijdse benadering van lekker eten in een aangename setting.