Menu
5-gangen Gault&Millau menu
€ 79,-
Restaurant Bouchéry is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Bouchéry een fantastisch 5-gangen Gault&Millau menu aan slechts € 79,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau menu
€ 59,-
Restaurant Bouchéry is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Bouchéry een fantastisch 4-gangen Gault&Millau menu aan slechts € 59,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
6-gangen Gault&Millau menu
€ 99,-
Restaurant Bouchéry is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Bouchéry een fantastisch 6-gangen Gault&Millau menu aan slechts € 99,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 5 mensen zeggen over Bouchéry
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Adresse que nous avions envie de découvrir depuis longtemps.
Maison de maître uccloise.
Cuisine parfois étonnante mais innovante.
Vins également inhabituels dont un très bon Périgord blanc
Cuisine excellente, ambiance conviviale
Trop^peu d'éléments de saveur convaincante
Bonne cuisine dans une petite salle décorée avec goût et simplicité mais de vieux châssis en bois qui laissent entrer le froid et pas de chauffage ce qui n'est pas agréable pour manger. Un personnel aimable et serviable mais si la serveuse manquait de briefing (elle ne connaissait rien du menu et ne pouvait donc pas...
Lees hele reviewBonne cuisine dans une petite salle décorée avec goût et simplicité mais de vieux châssis en bois qui laissent entrer le froid et pas de chauffage ce qui n'est pas agréable pour manger. Un personnel aimable et serviable mais si la serveuse manquait de briefing (elle ne connaissait rien du menu et ne pouvait donc pas renseigner les clients). Aussi, une pratique qui nous a semblé bizarre c'est que l'on ne propose aucune carte des vins donc nous n'avons pas d'idée du choix qu'il y a ni des prix. On se fie simplement aux conseils du personnel. Nous gardons également les mêmes couverts du début à la fin du service donc pas évident de goûter toutes les saveurs quand vos couverts goûtent encore le plat précédent. En conclusion, une découverte en demi-teinte pour nous.
Somptueux
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Ukkel e.o.
Over Bouchéry
Keuken: Frans
Middenin Ukkel, net buiten het centrum van Brussel, laat Damien Bouchéry al jarenlang zijn culinaire creativiteit spreken in de Bouchéry. Bij Bouchéry staat het plantaardige universum centraal, maar er is veel meer dan groenten, kruiden en bloemen te ontdekken. Hij selecteert zijn ingrediënten met uiterste zorg, en zijn menu's bieden zowel niet-vegetarische als vegetarische opties. De ervaring wordt compleet gemaakt met een prachtig tuinterras en heerlijke natuurwijnen. Bouchéry biedt een betoverende omgeving die samen met chef-kok Damien de plek is om culinaire ontdekkingen te stimuleren en je zintuigen te prikkelen!