Knife fork icon red
Speciale editie MICHELIN Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Maak snel uw reservatie

Lou Fèrri

€ 52,50

5-gangen Gault&Millau diner

Lou Fèrri

7,8 (11 reviews)

5-gangen Gault&Millau diner € 52,50

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 52,50

Restaurant Lou Fèrri is trotse bezitter van 13.5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.

Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Lou Fèrri een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 52,50. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
7-gangen Luxe menu
€ 78,-

Wilt u alleen het allerbeste en een avondje volledig uitpakken? Dat kan tijdens Dining with the Stars met dit exclusieve luxe menu.

Restaurant Lou Fèrri serveert een uniek 7-gangen Luxe menu aan slechts € 78,-. Het 7-gangen Luxe menu is zeer beperkt beschikbaar, dus boek snel een sterrentafel.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 42,50

Restaurant Lou Fèrri behoort met hun 13.5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag merken waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.

Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Lou Fèrri aan slechts € 42,50.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 11 mensen zeggen over Lou Fèrri

7.8
(11 reviews)
Eten
8.1
Service
7.8
Sfeer
7.5
Schrijf een review

"belle découverte"
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Très bon accueil par des personnes passionnées

Dominique De Vleminck op 13 maart 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer pure keuken, geïnspireerd door Franse invloeden. Zeer lekker. Een echte aanrader.

H&J op 08 maart 2020
Geverifiëerd

"la piste aux étoiles"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Un festival de saveurs et de couleurs inhabituelles et pourtant d'une région pas si lointaine

Anne et Thierry op 07 maart 2020
Geverifiëerd

5.0 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 3

Très bien accueillis, partons sympas, Ambiance Saint-Valentin sans musique de fond. Beaucoup trop sobre et aucune ambiance. C’est un choix de la Cheffe. A essayé de tenir compte de mes intolérances alimentaires mais n’a pas fait les bons choix, sur 7 passages, 2x des œufs, cela m’a écœurée et coupé l’appétit. Mon ri...

Lees hele review

Très bien accueillis, partons sympas, Ambiance Saint-Valentin sans musique de fond. Beaucoup trop sobre et aucune ambiance. C’est un choix de la Cheffe. A essayé de tenir compte de mes intolérances alimentaires mais n’a pas fait les bons choix, sur 7 passages, 2x des œufs, cela m’a écœurée et coupé l’appétit. Mon risotto adapté était exagérément sec. Mon homard a été mélangé avec des œufs brouillés. Surtout à ne pas faire, on ne goute absolument pas le homard. Aucun plat n’a été « Waw » ni pour moi ni pour mon mari. On peut mieux dans le choix des vins, trop similaire dans le vin blanc par exemple. Vin trop cher pour sa catégorie et menu Beaucoup trop cher pour ce que c’était. 208€ pour menu et vin pour 2 personnes. Et les prix proposés par dining City ne sont pas différents des prix affichés par le restaurant. Des étrangers qui parlaient anglais semblaient avoir apprécié leurs plats. Conclusion, nous ne retournerons pas dans ce restaurant et je ne réserverai plus via Dining City.

Cat op 22 februari 2020
Geverifiëerd
Karin Burton heeft gereageerd op 22 februari 2020

Bonjour,
Désolée que le menu ne vous ait pas plu. On ne peut effectivement pas plaire à tout le monde. Je crois que nombre de personnes ont apprécié le menu proposé. Beaucoup d'ailleurs étaient des habitués de la table.

En ce qui concerne le prix, j'attire votre attention sur le fait que dans le prix proposé par DiningCity, une flûte de champagne vous est offerte en apéritif. Le menu 7 services est à la base à 78,00 € et la flûte de champagne à 12,00 €. Donc avantage pour le client 12,00 €, ce que je trouve une belle offre. D'ailleurs DiningCity indique très clairement 90,00 en prix barré et 78,00 comme prix à payer. Pour rappel, votre note était exactement de 202,00 € et si vous la possédez encore, vous pourrez vérifier que le champagne est mis à 0,00€.

Je ne sais pas comment vous pouvez juger des vins blancs proposés étant donné que vous n'en n'avez pas pris. Je vous ferais remarquer qu'avec de mêmes cépages selon, l'endroit, l'ensoleillement, la vinification et l'assemblage, on peut obtenir des résultats totalement différents.

Quant à l'Epicuria Rouge sans sulfites que vous avez pris, je vous signale qu'il a été côté à 94 pts par Andreas Larsson, meilleur sommelier du monde et qu'il se trouve sur les cartes de plusieurs étoilés.

Bien à vous,
Karin Burton, cheffe


"Merci St Valentin"
6.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 7

Un repas sept services un peu longuet mais délicieux et surtout qui n'est pas resté sur l'estomac

Marc RYCKEBOER op 16 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Brussel e.o.

Avenue du Prince de Ligne 14 1180 Brussel

Over Lou Fèrri

Lou Fèrri is vooral een liefdesverhaal tussen een chef-kok, Karin Burton, en het Provence-Camargue. Haar keuken ruikt naar zuiderse producten: olijfolie, vlees van de Camargue stier, fruit, groenten,.... en vooral verse truffels! Het hele jaar door, kookt zij verschillende soorten truffels passend bij de seizoenen. Haar keuken is een combinatie van tradities en creaties, een uniek universum waar zelfs de wijnen ruiken naar het zuiden, waardoor de smaken van de Rhônevallei en de Provence naar voren komen.

Bij restaurant Lou Fèrri binnengaan is alsof u in een oogwenk 1000 km aflegt. Misschien ontbreekt alleen het tjirpen van de krekels nog....

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Brussel e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden