Menu
6-gangen Gault&Millau diner
€ 85,-
Restaurant Coquum is trotse bezitter van 14 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Coquum een fantastisch 6-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 85,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 47,-
Restaurant Coquum behoort met hun 14 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Coquum aan slechts € 47,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 7 mensen zeggen over Coquum
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Très belle découverte! Les plats sont plein de saveurs avec une présentation magnifique !
Heel fijn gegeten
top lekker gegeten zeer goeie prijs kwaliteit verhouding
We really enjoyed our lunch in the sunny backyard. The pairing of the dishes to the non alcoholic drinks was also very nice. All the dishes of the menu exceeded our expectations.
belle découverte , cuisine raffinée , vin bien conseillé , à recommander
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Sint-Pieters-Woluwe e.o.
Over Coquum
Maak kennis met het culinaire universum van chef Cédric Dassonville van Coquum! De befaamde Gault&Millau gids noemt Cédric ook wel de 'Viking van Woluwe' van het Sint-Pieters-Woluwe. De viking laat u kennismaken met overheerlijke Scandinavische gerechten met hier en daar enkele Aziatische toetsen van zijn reizen over de wereld. Met een rauwe maar openhartige keuken verovert Cédric menig culinair hart. Met biologische ingrediënten zijn de gerechten ook nog eens goed van smaak. Chef Cédric droogt en rookt zijn vis en vlees ook nog eens zelf waardoor uw smaakpapillen kennismaken met de sferen van het Hoge Noorden!