Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 60,-
Restaurant Ansoler behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Ansoler aan slechts € 60,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 42 mensen zeggen over Ansoler
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Superlekker eten, supervriendelijke bediening! Een lief verrassingsbordje voor onze net geproclameerde dochter! Bedankt!
De gerechten zijn prachtige creaties met leuke illusies en af en toe zelfs een tikje humor.
Niet enkel aan de gerechten worden aandacht besteed, ook aan de presentatie, de bediening en aan het matchen van de wijnen met de gerechten.
Een totaalbeleving die ten zeerste aan te bevelen is! Doe zo verder!
Super lekker geeten!
Zeker een aanrader!!
Heel lekker gegeten en in de watten gelegd door het professionele personeel
Heel lekker gegeten, lekkere smaken, fijne en verrassende presentatie. De tweede maal dat wij daar zijn gaan eten, maar ditmaal, in tegenstelling tot de voorgaande keer, heeft de bediening toch heel wat steken laten vallen, alhoewel het restaurant niet volzet was.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Hasselt e.o.
Over Ansoler
Restaurant Ansoler, gelegen in Hasselt, is ontstaan uit de gezamenlijke droom van Jaume Soler en Anne-Sophie Breysem. Jaume brengt zijn Spaanse roots samen met de Belgische roots van Anne-Sophie. Samen serveren zij klassieke gerechten vanuit eigen interpretaties, vaak met een humoristische knipoog. Het jonge team is ambitieus en gedreven met als doel: zichzelf blijven. Jaume heeft in de loop van zijn carrière ervaring opgedaan in ‘s werelds beste restaurants zoals Celler de can Roca, Eleven Madison Park, L’air du temps, Luc Bellings,... Die kennis combineert hij met die van Anne-Sophie die bekroond is met de titel ‘Ladychef of the Year’ 2015. Samen nemen ze u mee op een culinaire reis met verassende gastronomische gerechten.