Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 74,-
Restaurant Bistro Marron is trotse bezitter van 13 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Bistro Marron een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 74,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 49,95
Restaurant Bistro Marron behoort met hun 13 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch .
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Bistro Marron aan slechts € 49,95.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 43 mensen zeggen over Bistro Marron
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastisch 5 gangen menu met aangepaste wijnen. Super
Aperitiefhapjes kwamen toen onze aperitief al op was, eendeborst te veel gebakken. We waren reeds geweest in april en toen was het super lekker.
Fijne keuken, mooie presentatie op het bord, correcte bediening. Het was lekker en gevarieerd.
dining with stars was een succesformule
mooi verzorgde ruime porties en super lekker
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Olsene e.o.
Over Bistro Marron
Keuken: Belgisch
In Zulte is Bistro Marron te vinden. Deze prachtige bistro combineert huiselijke sferen met net/chique. In de keuken van chef Sven Goeman wordt gewerkt met het beste dat elk seizoen brengt. De chefkok van bistro Marron heeft ervaring opgedaan in onder andere Bar et boeuf (Monaco), Bernadin (Antwerpen), Flamant Dining (Antwerpen). Nu gebruikt hij zijn kennis en creativiteit om prachtige gerechten te creëren.