Blanc by Aytems

Belgisch, Midden-Oosters
9,2 (49 reviews)
100% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau lunch € 55,-

Blanc by Aytems

Belgisch, Midden-Oosters
9,2 (49 reviews)
100% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau lunch € 55,-

Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,-

Restaurant Blanc by Aytems behoort met hun 14 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.

Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Blanc by Aytems aan slechts € 55,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
5-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief, tafelwater en koffie of thee met friandises
€ 95,-

Restaurant Blanc by Aytems is trotse bezitter van 14 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.

Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Blanc by Aytems een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief, tafelwater en koffie of thee met friandises aan slechts € 95,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 49 mensen zeggen over Blanc by Aytems

9.2 Gebaseerd op 49 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Dining with the stars"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

De avond bij dit restaurant was werkelijk perfect. De smaken van het eten waren verrukkelijk en de setting was prachtig, met slechts 5 tafels waardoor we konden genieten van een rustige en intieme sfeer. Wat me echt verbaasde was dat bij elk gerecht niet alleen een andere wijn werd geserveerd, maar ook een ander stu...

Lees hele review

De avond bij dit restaurant was werkelijk perfect. De smaken van het eten waren verrukkelijk en de setting was prachtig, met slechts 5 tafels waardoor we konden genieten van een rustige en intieme sfeer. Wat me echt verbaasde was dat bij elk gerecht niet alleen een andere wijn werd geserveerd, maar ook een ander stuk brood, wat de maaltijd echt uniek maakte. Een culinaire ervaring om nooit te vergeten!

Steve Vermaelen op 26 maart 2024
Geverifiëerd

"Fenomenaal"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was een culinaire ervaring. Zaken die ik normaal niet lust, at ik hier met smaak op. Elk gerecht was een kunstwerk. De smaken waren zo mooi vermengd. Het valt niet te beschrijven hoe lekker dit is.
De chef komt ook aan tafel om te kijken of je het lekker vond. Een hele goede service. Ik ga zeker terug!

Maayke Illegems op 26 maart 2024
Geverifiëerd

"Culinair orgasme "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Blanc by Aytems is een culinaire ervaring die begint met verschillende amuses die een prachtige samenhang van heerlijke smaken bieden, met een subtiele Turkse twist. De combinatie van smaken in zijn gerechten zorgt voor een unieke en verrukkelijke ervaring die de gasten zeker zal bekoren. De zorgvuldig samengestelde...

Lees hele review

Blanc by Aytems is een culinaire ervaring die begint met verschillende amuses die een prachtige samenhang van heerlijke smaken bieden, met een subtiele Turkse twist. De combinatie van smaken in zijn gerechten zorgt voor een unieke en verrukkelijke ervaring die de gasten zeker zal bekoren. De zorgvuldig samengestelde gerechten laten zien dat Blanc by Aytems aandacht besteedt aan detail en innovatie in hun culinaire creaties.

Stephanie Garcia Beltran op 26 maart 2024
Geverifiëerd

"Perfect etentje"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heel verfijnde lekkere gerechten ,in een heel mooie setting.

Chrisje op 24 maart 2024
Geverifiëerd

"Topavond met de kids"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer een topadres Superlekker zeer vriendelijke bediening en mooie gerechten wij komen terug

Patrick DHooghe op 24 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Blanc by Aytems

Keuken: Belgisch, Midden-Oosters

Blanc by Aytems, gelegen in Sint-Truiden is te vinden in een prachtig, statig pand. Gelukkig is het restaurant aan de binnenkant net zo mooi als aan de buitenkant. De chique maar toch ongedwongne sfeer maakt Blanc by Aytems de perfecte plek voor een gastronomische avond uit. Bij Blanc by Aytems begin je aan een inspirerende tour met Ottomaanse invloeden door Anatolië, Mesopotamië en de Balkan. Al deze invloeden worden op een innovatieve manier gecombineerd met producten uit de omgeving, ook wel Haspengouw genoemd. Laat je door de chefs verrassen door de Blanc's Inspiration menu's. Uiteraard zijn er bijpassende wijnen beschikbaar voor iedere gang.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden