Hof Van Heusden

Belgisch, Frans | Menu
7,9 (4 reviews)
75% aanbevolen

5-gangen Rising Star lunch € 55,-

Hof Van Heusden

Belgisch, Frans | Menu
7,9 (4 reviews)
75% aanbevolen

5-gangen Rising Star lunch € 55,-

Menu
5-gangen Rising Star lunch
€ 55,-

Restaurant Hof Van Heusden is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 5-gangen Rising Star lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.

Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Hof Van Heusden en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 5-gangen Rising Star lunch.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
5-gangen Rising Star diner
€ 55,-

Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.

Restaurant Hof Van Heusden is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant Hof Van Heusden aan slechts € 55,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 4 mensen zeggen over Hof Van Heusden

7.9 Gebaseerd op 4 reviews. 75% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Dining with the stars in Hof van Heusden "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Toevallig gevonden bij het scrollen naar onze maandelijkse mannenavond. En wat een pareltje! Eten met liefde klaargemaakt, met een heerlijke uitgesproken smaak. En gereserveerde, oprechte bediening. Het was 5 gangen, dus geen overdaad, maar op het einde was het toch "puf" zitten😊. En dit allemaal voor een scherpe pr...

Lees hele review

Toevallig gevonden bij het scrollen naar onze maandelijkse mannenavond. En wat een pareltje! Eten met liefde klaargemaakt, met een heerlijke uitgesproken smaak. En gereserveerde, oprechte bediening. Het was 5 gangen, dus geen overdaad, maar op het einde was het toch "puf" zitten😊. En dit allemaal voor een scherpe prijs! Hier gaan we nog naartoe, zeker in de zomer want het terras ziet er uitnodigt uit.

Bernard Vervaet op 17 maart 2023
Geverifiëerd

"Verzorgd en lekker eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker eten, vriendelijk personeel en mooi kader achterin, doch redelijk luidruchtig. Komen zeker eens terug in de zomer als het achteraan open is!

Frederik Geers op 04 maart 2023
Geverifiëerd

"Wild-menu"
7.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 6

Prijs-kwaliteit goed.

Martine op 12 december 2022
Geverifiëerd

"Teleurstellend"
5.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 6

Er werd ons eerst de gewone menukaart gebracht. Toen we zeiden dat we voor de restaurantweek gereserveerd hadden, werd de kaart terug meegenomen maar een nieuwe kaart of uitleg was er niet. Het 5-gangen diner bleek een hapje en 4-gangen te zijn. 1e voorgerecht = carpaccio van ree, 2e voorgerecht = weer carpaccio, ma...

Lees hele review

Er werd ons eerst de gewone menukaart gebracht. Toen we zeiden dat we voor de restaurantweek gereserveerd hadden, werd de kaart terug meegenomen maar een nieuwe kaart of uitleg was er niet. Het 5-gangen diner bleek een hapje en 4-gangen te zijn. 1e voorgerecht = carpaccio van ree, 2e voorgerecht = weer carpaccio, maar nu van rendier. Dan een simpel stoofpotje en sabayon. Telkens zonder uitleg, tenzij we er naar vroegen. De smaken waren correct. De gewone keuken. De stijl van de foto's van de borden op de restaurantweek-website komen totaal niet overeen met de werkelijkheid.

dees op 04 december 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Destelbergen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hof Van Heusden

Keuken: Belgisch, Frans

In de sprookjesachtige setting van Heusden is sinds april 2011 het restaurant Hof van Heusden geopend. Marktverse producten, een sfeervol kader en een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit zijn de sleutelwoorden. Geniet van een ruime menukaart gevuld met onder andere salades, snacks, pasta, vis- en vleesgerechten, elk met de heerlijkste en meest verse ingrediënten. En dit in een warm, harmonisch en eigentijds interieur in een gezellige sfeer. Gezelligheid, sfeer, net- heid en huiselijkheid zijn de troeven van de zaal.

Maak nu kennis met de heerlijke keuken van Hof Van Heusden.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Destelbergen e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden