Menu
5-gangen Rising Star diner
€ 95,-
Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.
Restaurant Wildn, Bart de Pooter is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant Wildn, Bart de Pooter aan slechts € 95,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
5-gangen Rising Star lunch
€ 95,-
Restaurant Wildn, Bart de Pooter is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 5-gangen Rising Star lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.
Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Wildn, Bart de Pooter en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 5-gangen Rising Star lunch.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Rising Star lunch
€ 80,-
Restaurant Wildn, Bart de Pooter is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 4-gangen Rising Star lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.
Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Wildn, Bart de Pooter en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 4-gangen Rising Star lunch.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Rising Star diner
€ 80,-
Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.
Restaurant Wildn, Bart de Pooter is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 4-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant Wildn, Bart de Pooter aan slechts € 80,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Rising Star lunch
€ 60,-
Restaurant Wildn, Bart de Pooter is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 3-gangen Rising Star lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.
Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Wildn, Bart de Pooter en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 3-gangen Rising Star lunch.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 15 mensen zeggen over Wildn, Bart de Pooter
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was fantastisch. Alles smaakte diep en lekker.
De restaurant zit in de mooie hotel. We kregen extra wijn en extra toetjes. De bediening ook erg vrindelijk. Aanrader!!!!
Fine dining op hoog niveau en volledig vegan... Dit was een openbaring, zoveel nieuwe smaken en combinaties. Dit toont dat lekker koken ook zonder dierlijke producten kan. SDG-proof! (Geschreven door een niet-veganist)
Had er meer van verwacht... Slechts drie overige gasten ergo weinig animo en beleving. Bediening was zwak... Gerechten kwamen te snel, champagne glas niet leeg en werd al weggenomen, na uittreksel rekening bleef de bediening staan wachten, etc
Wij hebben zo genoten bij Wildn. Alles was tiptop in orde: stuk voor stuk creatieve en heerlijke gerechtjes, zeer attente bediening, prachtige setting. Wij komen terug!
De ontvangst in dit prachtige gebouw was hartelijk. Het eten oversteeg onze verwachtingen. Wij hebben van dit volledig plant-based menu genoten van de eerste tot de laatste hap.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.
Over Wildn, Bart de Pooter
Keuken: Modern
In een monumentale setting in het historische deel van Antwerpen nodigt tweesterrenchef Bart De Pooter u uit in restaurant Wildn voor een gastronomische reis die 100% plantaardig is. De naam brengt hulde aan de rijke geschiedenis van het pand en verbeeldt ook de wilde kant van de natuur, verwijzend naar de wilde kruiden, bloemen en fermentaties die plaatsvinden in onze culinaire creaties.
Bart De Pooter is een culinaire ondernemer, vooral bekend van zijn restaurant Pastorale, bekroond met twee Michelinsterren en verkozen tot het beste groenterestaurant van België in 2018. De keuken van Bart wordt gekenmerkt door balans, eenvoud en puurheid. Gevoed door een passie voor gastvrijheid, creëert hij prachtige plekken en uitzonderlijk eten om van te genieten.
De groenten voor restaurant Wildn komen uit het landbouwproject 'Grond Zoekt Boer'. Een ecosysteem verspreid over 12 hectare land, dat grond biedt voor ethische en duurzame landbouw. Het menu wordt dan ook gebaseerd op de seizoenen. Elk seizoen heeft zijn specifieke smaken en texturen. Het menu brengt een unieke plantaardige smaakervaring met de beste groenten, kruiden en bloemen uit eigen tuin of van lokale telers. In 2023 is Wildn beloond met een Groene Michelinster voor hun inzet met betrekking tot duurzaamheid!
Maak nu kennis de 100% plantaardige keuken van Wildn en laat u meenemen op een culinaire reis.