Restaurant Gliss
Mediterranean, French5 course Gault&Millau lunch (Tastingmenu) €75
Restaurant Gliss
Mediterranean, French5 course Gault&Millau lunch (Tastingmenu) €75
Menu
5 course Gault&Millau lunch (Tastingmenu)
€75
Restaurant Restaurant Gliss is one of the best restaurants in Belgium with 0 Gault&Millau points! During this edition of Dining with the Stars, they would like to show you why they belong to the culinary top with this promising 5 course Gault&Millau lunch (Tastingmenu).
Enjoy an extensive lunch at restaurant Restaurant Gliss for only €75.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now and enjoy a special afternoon during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Menu
5 course Gault&Millau dinner incl. appetizers (tastingmenu)
€75
Restaurant Restaurant Gliss is the proud owner of 0 Gault&Millau points and is therefore one of the best restaurants in Belgium.
During this edition of Dining with the Stars, Restaurant Gliss serves a fantastic 5 course Gault&Millau dinner incl. appetizers (tastingmenu) for only €75. Taste this gastronomic menu and experience a unique culinary evening.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book now and enjoy a lovely night out during Dining with the Stars.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a tableWhat 163 people say about Restaurant Gliss
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Zeer lekker gegeten. Wijnen pasten uitstekend bij de gerechten.
Zeer vriendelijke gastvrouw en obers. Ik heb zelfs een gerecht kunnen wijzigen (daar ik zwanger was en geen schimmelkaas mocht eten). Zij hebben onmiddellijk en met de glimlach een alternatief aangeboden.
Zeer leuk ingericht, afzonderlijke ruimte vo...
Zeer lekker gegeten. Wijnen pasten uitstekend bij de gerechten.
Zeer vriendelijke gastvrouw en obers. Ik heb zelfs een gerecht kunnen wijzigen (daar ik zwanger was en geen schimmelkaas mocht eten). Zij hebben onmiddellijk en met de glimlach een alternatief aangeboden.
Zeer leuk ingericht, afzonderlijke ruimte voor het aperitief en de ruimte om te eten was zeer aangenaam om te zitten.
Zeker voor herhaling vatbaar! Een ontdekking!
Dit restaurant behoort ongetwijfeld tot de betere van de streek.
De keuken is eerlijk en smaakvol. De presentatie verzorgd en hedendaags.
Wat de bediening betreft: heel joviaal, professioneel en attent.
Er was die avond wat minder volk, maar wij zijn ervan overtuigd dat deze zaak het verdient om elke dag een voll...
Dit restaurant behoort ongetwijfeld tot de betere van de streek.
De keuken is eerlijk en smaakvol. De presentatie verzorgd en hedendaags.
Wat de bediening betreft: heel joviaal, professioneel en attent.
Er was die avond wat minder volk, maar wij zijn ervan overtuigd dat deze zaak het verdient om elke dag een volledig uitverkochte service te draaien.
Wij hebben er in elk geval een gezellige avond beleefd.
Het was super lekker, prachtig gepresenteerd, het deed ons denken aan "De hobbykok van Vlaanderen ", een bordje zoals Peter Goossens en Sergio Herman het willen. De bediening door een jongeman was heel aangenaam, we werden echt verwend. We hebben daar iets gezien dat we nog in geen enkel ander restaurant gezien hebben. Een doekje om je handen te wassen, dat was echt een ceremonie.
heel fijne keuken met smaakvolle ingrediënten, we hebben hier echt van genoten
Map All star restaurants in Geraardsbergen
About Restaurant Gliss
Cuisine: Mediterranean, French
In a small village, Nieuwenhove, under the church tower and in the middle of a quiet area, chef Patrick Stevens and his wife Hilde found this old mayor's residence. The original living space has been transformed into an intimate restaurant, and in the orangery guests can enjoy the aperitif or coffee in peace while enjoying a nice view of the underlying terrace and garden where you can eat outside in the summer.
In the kitchen, the product always comes first, recognisability of this product is and remains important as well as the traditional bases of the kitchen and respect for the seasons. The modern contemporary influences are used here and there as small accents to make the dishes younger, fresher and lighter, but without falling into a kitchen of meringues and jellies