Knife fork icon red

Het land aan de overkant

€ 65,-

5-gangen Gault&Millau diner

Het land aan de overkant

8,7 (223 reviews)

5-gangen Gault&Millau diner € 65,-

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-

Restaurant Het land aan de overkant is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.

Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Het land aan de overkant een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 65,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 54,-

Restaurant Het land aan de overkant behoort met hun 15 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag merken waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.

Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Het land aan de overkant aan slechts € 54,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 223 mensen zeggen over Het land aan de overkant

8.7
(223 reviews)
Eten
8.7
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer originele keuken met producten die minder bekend zijn, veel aardse smaken die toch heel mooi samen blenden in elk gerecht. Interieur, keuken,gerechten, wijnen, alles blend mooi samen. De ideale locatie voor dit restaurant zou midden in een bos zijn.

Maarten op 27 november 2019
Geverifiëerd

"Veel van zijn strepen verloren"
5.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 7

Vroeger was het er veel beter. Nu is het eten helemaal niet meer speciaal, en eigelijk duur voor wat je krijgt. Bijpassende wijnen zijn goed gekozen maar eigenlijk goedkope wijnen en je betaalt teveel voor het kleine glas dat je maar krijgt.

Michel op 23 november 2019
Geverifiëerd

"Top !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was weer top ! Genoten ! Voor herhaling vatbaar. Een aanrader !

Pascale Slootmans op 22 november 2019
Geverifiëerd

"verrassend, lekker en weinig"
7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

Het eten is lekker en zeer verfijnd, de bediening zeer vriendelijk. Bij het driegangenmenu werden we verwend met een uitgebreid assortiment van allerlei kleine hapjes. In totaal werd er wel zowat 9 x iets gebracht om te eten (snoepen). Maar waar het uiteindelijk vooral om draait, het hoofd- en voorgerecht, dat viel ...

Lees hele review

Het eten is lekker en zeer verfijnd, de bediening zeer vriendelijk. Bij het driegangenmenu werden we verwend met een uitgebreid assortiment van allerlei kleine hapjes. In totaal werd er wel zowat 9 x iets gebracht om te eten (snoepen). Maar waar het uiteindelijk vooral om draait, het hoofd- en voorgerecht, dat viel toch tegen. Niet omwille van de smaak of presentatie maar wel omwille van de hoeveelheid. Het 'buikspek van zalm' was keurig verstopt onder enkele blaadjes spruiten... En dan de wijn, wat een afknapper. Zo'n mini hoeveelheid heb ik nog nooit gehad. Gelukkig werd ons glas rode wijn nog eens bij geschonken... met enkele druppels.

Peter op 20 november 2019
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

In een woord: TOP

Frankie De Kuyffer op 16 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Heverlee e.o.

Leon Schreurvest 85 3001 Heverlee

Over Het land aan de overkant

Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. De keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.

De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.

De stijl van koken van het restaurant is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak. Als het mooi weer is, serveert het restaurant op het terras, in een fraaie groene omgeving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Heverlee e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden