The Lake

Belgisch, Frans | Menu
9,1 (25 reviews)
96% aanbevolen

4-gangen Rising Star menu € 80,-

The Lake

Belgisch, Frans | Menu
9,1 (25 reviews)
96% aanbevolen

4-gangen Rising Star menu € 80,-

Menu
4-gangen Rising Star menu
€ 80,-

Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.

Restaurant The Lake is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 4-gangen Rising Star menu tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant The Lake aan slechts € 80,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 25 mensen zeggen over The Lake

9.1 Gebaseerd op 25 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"The Lake Keerbergen"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We zijn samen met vrienden komen eten en hebben gekozen voor het menu.
Alles was vers en lekker, heel grote porties. Bediening behulpzaam, attent en vriendelijke.
Een aanrader. Ook mooie omgeving.

MariG op 22 april 2024
Geverifiëerd

"Een dure brasserie"
6.3 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 6

Een bijzondere kader, maar dure brasserie ervaring.
Uitgezonder een heel attent en aangename gastvrouw, hadden we het gevoel dat de borden op tafel werden gegooid zonder een woordje uitleg. Een vier gangen paasmenu en dan nog met honger van tafel komen, was waarschijnlijk niet de beste keuze. Doet daar bovenop een ...

Lees hele review

Een bijzondere kader, maar dure brasserie ervaring.
Uitgezonder een heel attent en aangename gastvrouw, hadden we het gevoel dat de borden op tafel werden gegooid zonder een woordje uitleg. Een vier gangen paasmenu en dan nog met honger van tafel komen, was waarschijnlijk niet de beste keuze. Doet daar bovenop een paar heel luidruchtige mannen met misplaatste grappen, en de aangename restaurant ervaring was volledig weg.

Thibault T op 07 april 2024
Geverifiëerd

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gereserveerd met dining with the stars. Echt fantastisch!!!! We hebben er enorm van genoten. Het eten was perfect. Lang geleden dat we zo goed uit eten waren geweest 😁.

Jente Schaerlaeken op 06 april 2024
Geverifiëerd

"super avond beleefd"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super avond beleefd

kurt Vandenbussche op 23 maart 2024
Geverifiëerd

"Etentje"
8.3 Keuken 6 | Service 9 | Sfeer 10

Eten: wisselend ngl. gerecht. Hapje en voorgerecht top! Mechelse koekoek wat te droog en het vel mag krokanter. Het nagerecht was een erg zware afsluiter.
Het personeel uiterst vriendelijk en voorkomend.

Brigitte Verkouter op 23 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Keerbergen e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Lake

Keuken: Belgisch, Frans

Bij restaurant The Lake in Keerbergen draait alles om perfectie. Zoals de naam al verklapt, ligt het restaurant aan een prachtig meer. In de zomer kunt u op het terras genieten van de prachtige omgeving terwijl u helemaal in de watten wordt gelegd. Vanaf het moment dat u binnenstapt bij The Lake totdat u naar huis gaat ervaart u werkelijk een culinaire symfonie van gastronomische gerechten en perfecte service. De getalenteerde keukenbrigade, onder leiding van Chef Mike Verbeeck, staat voor puur vakmanschap en toewijding aan de beste ingrediënten en hoogwaardige kwaliteit. Ze maken gebruik van verse, seizoensgebonden producten zonder poespas. Met de rijke ervaring en expertise van van Chef Mike Verbeeck creëert hij een harmonie tussen traditie en innovatie. Maak kennis met restaurant The Lake in Keerbergen en ervaar het zelf.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Keerbergen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden