Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 75,-
Restaurant Culinair is trotse bezitter van 14 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Culinair een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 75,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 64,-
Restaurant Culinair behoort met hun 14 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Culinair aan slechts € 64,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 74 mensen zeggen over Culinair
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Excellent restaurant, cuisine inventive (merveilleuse entrée : lotte servie avec "effet de fumée" dessert : crème brûlée "à table" du plus bel effet également), service de qualité. Bel établissement avec parking privé face au restaurant. Adresse à recommander.
Profciat , het was een culinaire verwennerij.
Heel verzorgd en subliem.
chouette découverte
Het was een fine middag. We hebben ervan genoten! We komen zeker terug.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Lauwe e.o.
Over Culinair
New and improved is restaurant Culinair klaar om door jou ontdekt te worden. Chef Steven verloor zijn hart aan gastronomie en gastvrijheid tijdens zijn opleiding aan de hotelschool van Ter Groene Poorte. Sindsdien is hij verslaafd aan het experimenteren met nieuwe producten en stijlen. Als Steven niet in zijn kookpotten roert, inspecteert hij samen met zijn (gast)vrouw Lisa nieuwe restaurantconcepten in binnen- en buitenland. Recent openden ze een Bed & Breakfast naast hun restaurant, zodat de gasten na hun lunch of diner kunnen overnachten in dezelfde warme sfeer.
Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen. De chef zijn kookstijl is een reflectie van hoe hij zelf in het leven staat. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, de gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.