Menu
4-gangen Gault&Millau diner + 2 verfijnde hapjes
€ 72,-
Restaurant Pegasus is trotse bezitter van 14,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Pegasus een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner + 2 verfijnde hapjes aan slechts € 72,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
In het restaurant heeft u de mogelijkheid om extra gerechten en hoppescheuten te bestellen tegen een meerprijs.
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch + 2 verfijnde hapjes
€ 72,-
Restaurant Pegasus behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch + 2 verfijnde hapjes.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Pegasus aan slechts € 72,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
In het restaurant heeft u de mogelijkheid om extra gerechten en hoppescheuten te bestellen tegen een meerprijs.
Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top gastvrouw, heerlijk eten in een gezellig kader. De prachtige magnolia in de tuin is een echte eyecatcher. Nodigt uit om terug te gaan.
Top!
Super lekker gegeten , zeer vriendelijke gastvrouw . We hebben er echt van genoten !
Heerlijke lunch met verrassende, passende wijnkeuze. Oud herenhuis met eigen charme, een beetje gedateerd.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.