Menu
4-gangen Gault&Millau lunch + 2 verfijnde hapjes
€ 72,-
Restaurant Pegasus behoort met hun 14,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch + 2 verfijnde hapjes.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Pegasus aan slechts € 72,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
In het restaurant heeft u de mogelijkheid om extra gerechten en hoppescheuten te bestellen tegen een meerprijs.
Menu
4-gangen Gault&Millau diner + 2 verfijnde hapjes
€ 72,-
Restaurant Pegasus is trotse bezitter van 14,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Pegasus een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner + 2 verfijnde hapjes aan slechts € 72,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
In het restaurant heeft u de mogelijkheid om extra gerechten en hoppescheuten te bestellen tegen een meerprijs.
Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super lekker en heel vriendelijk
Ons bezoek aan Pegasus kan enkel omschreven worden als een topervaring. We kregen de optie buiten te tafelen en hadden geen spijt van onze keuze. Op een gezellig, rustig binnenkoertje met veel groen was het leuk aperitieven. De hapjes, de verschillende gangen en de mignardises waren allemaal subliem. Het basilicumij...
Lees hele reviewOns bezoek aan Pegasus kan enkel omschreven worden als een topervaring. We kregen de optie buiten te tafelen en hadden geen spijt van onze keuze. Op een gezellig, rustig binnenkoertje met veel groen was het leuk aperitieven. De hapjes, de verschillende gangen en de mignardises waren allemaal subliem. Het basilicumijs met grondaardbeien was om duimen en vingers van te likken en de halfgegaarde zwaardvis smaakte hemels. Het personeel was heel vriendelijk en vooral 'onopvallend aanwezig'. Ook dat is een kunst. Ik kan een bezoek aan Pegasus alleen maar aanraden. Op foto: gerookte rivierpaling.
De gastvrouw en haar helper doen er alles aan om je goed en welkom te voelen in restaurant Pegasus. De chefkok bracht ons heerlijke en verrassende gerechtjes met vooral veel aandacht voor een verfijnde saus. Alleen de porties waren wat aan de kleine kant. Alles bij elkaar genomen een heel aangename ervaring.
Dit is genieten van de eerste tot en met de laatste minuut. Je voelt je er direct thuis door de charme van de gastvrouw. Uit de keuken kwam er niks anders dan wauw-borden zowel qua presentatie als smaakcombinaties. Top op alle vlakken.
Geweldige avond, cosy sfeer met mooie en lekkere gerechten! Bedankt!
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.