Menu
4-gangen Gault&Millau diner
€ 59,95
Restaurant Notos is trotse bezitter van 13,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Notos een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 59,95. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thalassina
Op de pan gebakken inktvis, traditionele tarama, amandelpesto
kappertjes en ansjovis, auberginekaviaar, rode peper, Florina met geitenkaas
***
Bladerdeeg met witlof en champignons
***
Lamsfondant met kruiden - kardemom,
komijn, anijs en geroosterde seizoensgroenten
***
Pantespani
Lichte amandel- en sinaasappelbloesemtaart
&
Blaklava, saffraan gepocheerde peer en vanille-ijs
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,95
Restaurant Notos behoort met hun 13,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Notos aan slechts € 59,95.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thalassina
Op de pan gebakken inktvis, traditionele tarama, amandelpesto
kappertjes en ansjovis, auberginekaviaar, rode peper, Florina met geitenkaas
***
Bladerdeeg met witlof en champignons
***
Lamsfondant met kruiden - kardemom,
komijn, anijs en geroosterde seizoensgroenten
***
Pantespani
Lichte amandel- en sinaasappelbloesemtaart
&
Blaklava, saffraan gepocheerde peer en vanille-ijs
RESERVEER RESERVEERWat 113 mensen zeggen over Notos
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer lekkere keuken enn goede wijnen. Meer dan een aanrader. Het beste Griekse restaurant in België.
Enig verbeterpunt: voorzie een deursas zodat de koude wind niet tot aan de tafels voelbaar is.
Jammer dat niemand van het personeel Nederlands spreekt.
De gastvrouw kan omschreven worden als ronduit onvriendelijk en het feit dat ze openlijk ruzie maakt met de rest van het zaalteam in het zicht van het cliënteel vond ik niet echt gepast.
Verder had ik soms wel last van een fabrieksgevoel de ene gang was nog niet afgeruimd of de volgende was er al.
la nourriture était très bonne, le service était par contre un peu non-chalant!
Ok, but expensive for starter + main course.
'Restaurant Week Menu' was not presented.
Excellent Greek inspired food made with clearly fresh ingredients. Superb but pricey wine selection. Sadly some, but not all, of the service was surly bordering on rude.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Brussel e.o.
Over Notos
Keuken: Mediterraans, Grieks
Restaurant Notos ligt in Brussel. Grieks in zijn meest originele, creatieve en hedendaagse vorm dat is de kaart NOTOS. Naargelang de seizoenen, sporen de voorbereidingen van Constantijn Erinkoglou aan om deze bijzondere manier van geuren, kruiden en specerijen gedoseerd in een subtiele huwelijk te ontdekken.
Fijne producten, soms vergeten of onbekend, altijd vers, transparante keuken, gestroomlijnd, lichte sauzen, genuanceerde smaken. Werk van een vakman, de gerechten van Notos zijn interpretaties van texturen en kleuren, emoties en smaken onder invloed van Mediterraanse, Oosterse smaken.