Knife fork icon red
Speciale editie MICHELIN Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Maak snel uw reservatie

Spiga d'Oro

€ 52,50

5-gangen Gault&Millau diner

Spiga d'Oro

8,3 (8 reviews)

5-gangen Gault&Millau diner € 52,50

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 52,50

Restaurant Spiga d'Oro is trotse bezitter van 13 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.

Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Spiga d'Oro een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 52,50. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Menu:

Strozapreti pasta “Calabrese”di semola, Petrilli tomaten uit Puglia, Botarga van tonijn, basilicum

***

Vitello al Tonato piëmontese, fritto van kappers

***

Bio risotto “Aquarello” met groen asperges afgeroomd met Robiolakaas uit

***

Involtini van kalfs gevuld met pancetta magra en ragû van “Tre arrosti”,
bladspinazie, grana-en provolonesaus , gnocchi met geitenkaas en truffel

***

Semi Freddo van Amarena en crumble van Pistache-Amaretti

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 42,50

Restaurant Spiga d'Oro behoort met hun 13 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag merken waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch.

Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant Spiga d'Oro aan slechts € 42,50.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Menu:

Strozapreti pasta “Calabrese”di semola, Petrilli tomaten uit Puglia, Botarga van tonijn, basilicum

***

Vitello al Tonato piëmontese, fritto van kappers

***

Involtini van kalfs gevuld met pancetta magra en ragû van “Tre arrosti”,
bladspinazie, grana-en provolonesaus , gnocchi met geitenkaas en truffel

***

Semi Freddo van Amarena en crumble van Pistache-Amaretti

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 8 mensen zeggen over Spiga d'Oro

8.3
(8 reviews)
Eten
8.5
Service
8.4
Sfeer
8.1
Schrijf een review

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk eten , de kok, zijn echtgenoot en sommelier zijn gepassioneerd en komt graag een uitleg geven over de gerechten, het concept en de bijpassende wijnen. We hebben dit restaurant via Dining ontdekt en zullen zeker terugkomen.

Michel Herygers op 16 maart 2020
Geverifiëerd

3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

J'avais fait une réservation pour le menu de promotion à 42 euro pour quatre plats. Je suis arrivée à la conclusion que ce resto participant à cette campagne de promotion est en manque de clients. L'expérience vécue m'empêchera de faire encore partie de leur clientèle.
Nous avons donc dîné à 3 le vendredi 6 mars....

Lees hele review

J'avais fait une réservation pour le menu de promotion à 42 euro pour quatre plats. Je suis arrivée à la conclusion que ce resto participant à cette campagne de promotion est en manque de clients. L'expérience vécue m'empêchera de faire encore partie de leur clientèle.
Nous avons donc dîné à 3 le vendredi 6 mars. Réservation pour 12h. Nous étions devant la porte à 11h50 car, venant de loin, nous avions pris nos précautions pour ne pas être en retard. Politesse oblige! Nous avons fait le pied de grue dans le vent et la pluie pendant 10 minutes!
Nous n'avons vu qu'une seule tête, celle de l'unique serveuse, unilingue flamande, pas particulièrement affable!
Lorsque le premier plat (quelques pâtes au fond d'un bol) est arrivé nous avons pensé, à tort, qu'il s'agissait d'un amuse-bouche pour accompagner l'apéritif. Erreur il s'agissait du "premier plat".
Nous avons eu la naïveté tous les trois de payer le supplément de 20 euro par personne pour les vins adaptés. Et nous avons exactement reçu trois fonds de verre (chacun quand même).
Conclusion: une très mauvaise expérience! Gourmets fuyez!!! il ne manque pas de bons vrais restaurants dans la région.

Colette GOEDERT op 14 maart 2020
Geverifiëerd
Chef Franco heeft gereageerd op 14 maart 2020

Allereerst spreekt men in Hever nederlands mevrouw. Als ik , als italiaan, me heb aangepast aan het Nederlands moet u ook wat moeite doen. Inderdaad mijn restaurant opent om 12.00 uur en niet om 11.50. Als u zover rijdt om te gaan lunchen zegt het inderdaad genoeg. Over hoe en wat u van het eten en hoeveel wijn u gekregen hebt en niet tevreden was ga ik niet in discussie met u mevrouw. Het kalf was verdronken wanneer op de deur stond te slagen dat u binnen wou.
Mijn dochter, JA DE ENIGE in de zaal, heeft u zoals ze altijd doet,vriendelijk ontvangen wat van uw gedrag niet kan beaamd worden. Ik wens u in deze moeilijke periode toch nog gezondheid toe en dringend een cursus nederlands en hoffelijkheid.


9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

heel lekker gegeten in een mooi kader! vlotte en vriendelijke bediening! ook aangepaste wijnen met smaak gekozen!

Cisse Goossens op 13 maart 2020
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 6

Betere Italiaan.Uitstekende sommelier

Dirk Adriansens op 13 maart 2020
Geverifiëerd

"Lekker en gezellig"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Lekker en gezellig

Anonymous op 12 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Boortmeerbeek e.o.

Leuvensesteenweg 43 3191 Boortmeerbeek

Over Spiga d'Oro

Slow Food zet zich al 30 jaar in voor lekker puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!

Zoon des huizes Gianluca Di Taranto is dit jaar gelauwerd als Best Sommelier van België en dochter des huizes Selina (19j) is reeds aan haar 3 jaar toe van wereldsommelier cursus.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Boortmeerbeek e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden