Bar Bulot Zedelgem*
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten3-gangen Michelin menu € 50,-
Bar Bulot Zedelgem*
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten3-gangen Michelin menu € 50,-
Menu
3-gangen Michelin menu
€ 50,-
Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Bar Bulot Zedelgem*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.
Restaurant Bar Bulot Zedelgem* serveert een fantastische 3-gangen Michelin menu aan slechts € 50,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asperges op z'n Vlaams
***
Brandade van kabeljauw
Gepocheerd hoeve-ei en jus van champagne
***
Framboosjes
Gelei van sambathee, crumble en amandelroom
Wat 21 mensen zeggen over Bar Bulot Zedelgem*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De aperitief liet 20 min op zich wachten!
De tafels stonden veel te dicht bij elkaar!
Voor- en hoofdgerecht oké maar niks culinair, dessert was ronduit triestig met diepvriesframbozen!
Prijs kwaliteit een topper
Super lekker gegeten alles was tot in de puntjes verzorgd.
Heel lekkere smaken, de dessert was lekker maar niet in de lijn met de voorgaande gerechten.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Zedelgem e.o.
Over Bar Bulot Zedelgem*
Keuken: Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten
In december 2022 is Bar Bulot Brugge naar Zedelgem verhuist. Het huist nu in het iconische gebouw waar het team van Hertog Jan destijds de pannen van het dak kookte. Bar Bulot evolueerde de voorbije jaren onder leiding van gastheer Maxime Depreitere en chef Destin Cannaert naar een eigentijds klassiek restaurant, met naast seafood ook de betere vleesgerechten. Als je hem vraagt waar Bar Bulot voor staat, antwoordt hij: finesse. Je merkt deze finesse aan bijvoorbeeld de betere Europese wijnen, het warme en sfeervolle interieur, de fijngedekte tafel en de professionele service. Kortom, de plek waar u kan genieten van een heerlijk diner in een ongedwongen sfeer.